Jesteś tutaj
Home > Co? Gdzie? Kiedy? > Food Design 3.0 Rzeszów – Kreowanie nowych produktów żywnościowych

Food Design 3.0 Rzeszów – Kreowanie nowych produktów żywnościowych

Circular Networking portal Południowa Polska

Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak tworzyć produkty przystosowane do gospodarki obiegu zamkniętego i poznać inne osoby zainteresowane innowacjami, zrównoważonym rozwojem i przedsiębiorczością, to wydarzenie Circular Networking jest właśnie dla Ciebie!

Co wyniesiesz z naszego wydarzenia?

  • Zyskasz nowe kontakty wśród osób zainteresowanych tworzeniem innowacji
  • Dowiesz się, czym jest EIT Food i jak działamy w 28 krajach UE
  • Poznasz techniki brainstormingu

Zmiana terminu:
DATA i MIEJSCE: 20 maja 2020 w godz. 9.30 – 18.00 w przestrzeni HugeTECH, przy ul. Słowackiego 24 w Rzeszowie.

DLA KOGO?

  • Przedstawicieli firm, które poszukują nowych pomysłów na innowacyjne projekty;
  • Badaczy zainteresowanych nowymi rozwiązaniami z zakresu zrównoważonego rozwoju;
  • Innowatorów poszukujących partnerów biznesowych;
  • Przedstawicieli start-upów, którzy chcą, by ich produkty/usługi były przyjazne środowisku
  • Przedstawicieli administracji publicznej działających na rzecz innowacji i rozwoju przedsiębiorczości
  • Osób chcących poznać ludzi ze świata innowacji i zrozumieć jak działa gospodarka obiegu zamkniętego

2 godzinne spotkanie, podczas którego w formule kreatywnego networkingu opartego o pracę w grupach, będziemy tworzyć pomysły na usprawnienia łańcucha produkcji, dostaw, konsumpcji i recyclingu Spotkanie będzie miało dynamiczne tempo pracy. Na zakończenie wszyscy jego uczestnicy będą mogli zaprezentować wypracowane pomysły, a następnie podyskutować o nich przy lampce wina. żywności.

PROWADZĄCA: Magdalena Kochanowska, współwłaścicielka DESIGN PROVISION, Design Strategist

Magda jest strategiem designu i współzałożycielką, wraz z Weroniką Rochacką Gagliardi, firmy doradczej Design Provision. Prowadzi projekty i szkolenia w zakresie budowania strategii, zarządzania designem, Design Thinking oraz Service Design. Jest adiunktem na Wydziale Wzornictwa Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie. Doktorat obroniła w 2010 roku. Przez wiele lat była redaktorem w kwartalniku projektowym 2+3D. W latach 2011-12 wykładała na Universidad Europea de Madrid. Zajmuje się teorią i krytyką designu oraz metodologiami projektowymi.

Więcej informacji dotyczących wydarzenia:

Rejestracja: https://tiny.pl/tvq2m

EIT Food to największe europejska inicjatywa w zakresie innowacji w żywności, mająca na celu budowaniezrównoważonego sektora rolno-spożywczego odpowiadającego na wyzwania przyszłości. Inicjatywa zbudowana jest jako konsorcjum kluczowych biznesowych uczestników rynku spożywczego, start upów, ośrodków badawczych i uniwersytetów z całej Europy. Jest jedną z ośmiu społeczności Wiedzy i Innowacji wspieranych przez Europejski Instytut Innowacji i Technologii (EIT) , niezależnego organu UE stworzonego w 2008 roku w celu promowania innowacji i przedsiębiorczości w Europie.

https://www.facebook.com/events/798809887195768/

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Top
%d bloggers like this: