Jesteś tutaj
Home > Zdrowie & Smaki > RESTAURANT WEEK W RZESZOWIE, CZYLI CUDOWNA UCZTA DLA PODNIEBIENIA

RESTAURANT WEEK W RZESZOWIE, CZYLI CUDOWNA UCZTA DLA PODNIEBIENIA

Restaurant week – gratka dla wszystkich smakoszy i miłośników dobrej kuchni. Od 21-30 kwietnia w całej Polsce odbywał się ten niezwykły festiwal, w ramach którego goście mieli okazję zasmakować różnych rodzajów kuchni w najlepszych restauracjach.

Trzydaniowe doświadczenie kosztowało jedynie 39 zł. Wśród największych miast takich jak Warszawa, Wrocław, Poznań czy Trójmiasto również Rzeszów na tydzień zamienił się w stolicę dobrego smaku. Najlepsi rzeszowscy kucharze zadbali o to, by ucieszyć podniebienia, nawet najbardziej wymagających gości. Pâté z wątróbek, ser kozi z buraczkiem i orzechami, steki, czekoladowe desery czy wyjątkowe sushi to tylko kilka z propozycji, na które pokusiłby się niejeden fan dobrego jedzenia. Kolejne takie wydarzenie już za rok. I jedno jest pewne ! Wybierzemy się na nie po raz kolejny, bo taki kulinarny wieczór jest warty grzechu !

Justyna Kłeczek

 

Reklama



Justyna Kłeczek
Jak nie gotuje, to robi zdjęcia. Kiedy nie robi zdjęć to pisze i prowadzi warsztaty kulinarne. Kocha podróże, dobre jedzenie i śmianie się do łez. Autorka bloga smuklewidelce.pl
http://www.poludniowapolska.pl

Similar Articles

Top