Jesteś tutaj
Home > Zdrowie & Smaki > Z włosko-polskiego punktu widzenia -Przeciery pomidorowe –passata di pomodoro.

Z włosko-polskiego punktu widzenia -Przeciery pomidorowe –passata di pomodoro.

Fallback Image

Studio PAPAVERO przedstawia :

Z włosko-polskiego punktu widzenia
Niedługo koniec lata. Dlatego zabraliśmy się za coś bez czego nie przetrwalibyśmy w ciągu następnego roku :). Przeciery pomidorowe -passata di pomodoro. Używamy do nich polskich pomidorów, z braku tych włoskich, które jak wiadomo mają więcej słońca, przez co i bardziej intensywny smak. W nasze pomidory zaopatrzyliśmy się na PTHW. W tym roku to 6 skrzynek pomidorów LIMA. Bardzo jędrne, o dużej ilości dobrego miąższu. W krótkim filmiku przedstawiamy jak wyglądała nasza praca w praktyce. Polecamy robie własnych przecierów, chociaż wiemy, że na pewno nie wszyscy mają na to czas czy ochotę. Ale nic bardziej nie cieszy jak używanie własnych wyrobów do różnego rodzaju potraw.

Nasza piwnica powoli się zapełnia. A Wasza?

@nnaPAPAVERO
Film: Studio PAPAVERO
e-mail: mangiareitaliano.pl@gmail.com

 

Reklama



Reklama



Podobne artykuły

Top
%d bloggers like this: